Nickerie.Net, dinsdag 22 april 2014


VHP voorzitter Chan Santokhi bezoekt Volle Evangelie Gemeente “ Gado Genade”

In verband met Pasen bracht VHP voorzitter Chan Santokhi, op de eerste paasdag een bezoek aan de Volle Evangelie Gemeente “ Gado Genade”. Hij werd daarbij vergezeld door paster Harold Pultoo en enkele Christelijke broeders van onze partij. VHP voorzitter Chan Santokhi was zeer onder de indruk van de enthousiaste ontvangst door apostel Ferdinand Waakzaam.

Description: Photo: De Vz VHP Chan Santokhi heeft op eerste Paasdag samen met dhr Harold Pultoo en enkele christen vrienden van de partij een bezoek gebracht aan het volle evangelie gemeente "Gado Genade. Na een heerlijke zangdienst mocht hij met mensen een paasboodschap delen. Hij wees op het feit dat de Heer Jezus Zijn dood en opstanding ons een overwinnend leven heeft bezorgd en dat wr daarin moeten leven met veel gebed. Hij was ook onder de infruk van zoeen enthousiaste ontvangst. Hij werd herhaaldelijk onderbroken in zijn speach door gejuig van de honderden mensen. De Vz is wederom uitgenodigd door de apostel Waakzaam.Na een gezegende zangdienst mocht voorzitter Chan Santokhi met de gemeenteleden een paasboodschap delen. Hij wees op het feit dat de Heer Jezus Zijn dood en opstanding ons een overwinnend leven heeft bezorgd en dat wij veel moeten bidden voor onze regering, gezin en land.

Een overwinning komt je niet aanwaaien. Daar zal je inspanning voor moeten leveren. De eerste overwinning zal die op jezelf moeten zijn in het vrijmaken van tijd voor het gebed. Dan zult u ook in staat zijn overwinningen te behalen op de vijand die tot verheerlijking van de Heer Jezus zullen zijn. Ik hoop dat u veel overwinningen zult behalen. Daarvoor wens ik u allen van harte Gods zegen toe, aldus voorzitter Santokhi. 

De VHP voorzitter werd herhaaldelijk onderbroken in zijn speech door het gejuich van de honderden gemeenteleden. De apostel zegde de voorzitter toe dat hij en zijn delegatie altijd welkom zijn in de gemeente. Aan het eind van de dienst is gebeden tot God om de voorzitter te zegenen in zijn verdere loopbaan en dat Gods Geest steeds op de voorzitter mag rusten.

VHP mediacommissie

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden

22-04-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics