Nickerie.Net, woensdag 30 april 2014


Harriet Ramdien: uitspraak Dc Nickerie niet bevorderlijk voor de eenheid

Naar aanleiding van het artikel: “Echtpaar dc Joeloemsingh heeft last van roddelcampagne”, in Dagblad Suriname van 28 april 2014, het volgende.

Districtscommissarissen(dc’s) worden tegenwoordig door de politiek benoemd. Zij zijn dan ook zo de vertegenwoordigers van de regering in een district en moeten dan ook het beleid van de regering uitdragen. Vanaf het moment dat je benoemd bent, ben je districtscommissaris(dc) voor alle burgers, ongeacht je ras, kleur, religie of politieke kleur. Vandaar dat zij ook wel burgervader of burgermoeder genoemd worden.

De laatste weken wordt de huidige dc van Nickerie, Wedperkash Joeloemsingh , volgens zijn zeggen, belaagd met allerlei roddelpraatjes uit het rijstdistrict. VHP-Nickerie veroordeelt dit dan ook en roept de totale Nickeriaanse gemeenschap op, om dit soort roddelpraatjes achterwege te laten en gezamenlijk schouder aan schouder aan de welvaart en welzijn van het rijstdistrict te gaan werken.

Volgens zeggen van de dc van Nickerie komen deze roddelpraatjes uit de VHP-kringen en lijdt zijn gezinsleven eronder. Er zijn namelijk 2 soorten roddel, gemeen roddelen en aardig roddelen. Het verschil is misschien alleen dat je de eerste soort zelf doet.

Wij, VHP-ers, gaan voor eenheid en saamhorigheid en vinden het dan ook jammer en keuren dan ook af, dat door allerlei roddelverhalen het gezin van de dc last ondervindt. Op de dc van Nickerie doen wij, VHP-Nickerie, wel het dringend beroep om eerst een grondig onderzoek te doen, voordat u verregaande uitspraken doet en de vingers gelijk wijst naar de richting van de VHP-ers.

Op alle burgers van Nickerie doen wij van de VHP, nogmaals een beroep om de dc met egard en beschaving te blijven behandelen en eventuele roddelpraatjes( volgens zijn zeggen ) achterwege te laten. Ter herinnering, dc Joeloemsingh, u bent nog steeds burgervader van elke Nickeriaan.

Harriet Ramdien

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /GFC

30-04-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics