Nickerie.Net, donderdag 29 mei 2014


Cliff Limburg ensceneert bedreiging

Door  leugens te fabriceren over bedreiging en intimidatie zoekt Cliff Limburg, alias Limbo, aandacht  voor zichzelf en zijn programma Bakana Tori. Hij heeft het niet door dat hij daarmee zichzelf heeft verraden als een scenarioschrijver. Als hij zich bedreigd voelt moet hij sowieso aangifte doen tegen die “bedreiging”. Het is evident dat Cliff Limburg, alias Limbo, zijn eigen bedreiging heeft geënsceneerd.

Hij durft geen aangifte te doen tegen die “bedreiging” want hij weet dat hij binnen de kortste keren door de mand zal vallen. Dat Cliff Limburg zich bedreigd voelt en geen aangifte wil doen bij de politie of de Procureur Generaal is dat een indicatie dat hij leugens vertelt. Volgens Limbo is hij een ‘doorn in het oog’ van de oppositie en daarom opgeruimd moet worden. Hij zei voorts dat als iets gebeurt met Limbo, moet je weten uit welke hoek het komt. 

 Als Limbo bewijzen heeft dat hij bedreigd wordt, moet hij aangifte doen. Als hij niet van plan is aangifte te doen is hij zondermeer een angsthaas. De bewering van Cliff Limburg dat de oppositie hem wil opruimen is echt laag-bij-de-gronds. Het is meer dan duidelijk dat zijn verhaal over moordplannen verzonnen is, het is spijkers op laag water zoeken.

Waarom zou iemand Limburg willen bedreigen? Hij heeft ook een functie in onze samenleving. Hij kan mooie anansi tori’s vertellen in zijn Bakabana tori. Nu is het zo dat haast iedereen hem door heeft waarmee hij bezig is, en vandaar de geringe belangstelling voor hem en zijn programma.  De luisterdichtheid van het programma Bakana Tori, is tegenwoordig  laag, een handjevol mensen zijn ingehuurd om te bellen met Bakana Tori.

 In een democratie heeft hij zeker ook een plaats binnen de maatschappij en degenen die van zijn sprookjes houden, moeten ernaar kunnen luisteren. Dat is democratie! Limbo moet niet zielig doen, en de vinger wijzen naar anderen en medelijden proberen te wekken. Dat is wel een kwalijke zaak en ook gevaarlijk.

Limbo is geen belangrijke politieke figuur dat hij bedreigd wordt door de oppositie. Wellicht wordt hij bedreigd door zware criminelen die alle buurten verzieken en onveilig maken. Cliff Limburg krijgt op basis van een fictieve bedreiging beveiliging van de staat, dus op staatskosten.

 Onder het mom van “bedreiging” geniet Limbo beveiliging, terwijl er journalisten zijn bedreigd en geďntimideerd die nooit beveiliging hebben gehad.Tegen beter weten in, probeert deze NDP exponent met zijn gefabriceerde leugens moedwillig de Surinaamse samenleving zand in de ogen te strooien.

Voortaan als hij op pad gaat laat hij zich door beveiligers vergezellen. Maar het is goed dat Limbo bescherming krijgt, want als er wat met hem gebeurd gaat men de vinger wijzen naar de oppositie.

Niet alleen Cliff Limburg zoekt aandacht van de samenleving maar ook  president Desi Delano Bouterse. Afgelopen week maakte de president een wandeling langs de Centrale Markt, maar er waren meer lijfwachten dan belangstellenden.

Laat het duidelijk gezegd zijn, de VHP houdt zich niet bezig met onbelangrijke dingen of figuren maar met belangrijke zaken. Moordplannen, bedreigingen of intimidaties moet Cliff Limburg,  maar in zijn eigen kringen gaan zoeken. 

Naipal.A.I

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden / Fos Network

29-05-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics