Nickerie.Net, woensdag 11 juni 2014


Rijstteler vermoedelijk overleden door bestrijdingsmiddel

08/06/2014 - Redactie dWT Online

Nickerie - De 51-jarige Sewradj Nandram is afgelopen vrijdag vermoedelijk overleden door het inademen van bestrijdingsmiddel waarmee hij op zijn rijstveld aan het werk was. Dat meldt de politie zondag op haar website.

Suriname lanceert PSA-documentUit onderzoek is gebleken dat de man vrijdagmiddag van huis vertrok om op zijn rijstveld te werken. Toen zijn huisgenoten hem in de avonduren niet zagen terugkeren zijn zij hem gaan zoeken. Laat in de avond werd het ontzielde lichaam van de man op het veld aangetroffen.

Het slachtoffer was bezig met een gemotoriseerde rugspuit zijn rijstveld te bespuiten met een gewasbeschermingsmiddel. Daarbij heeft hij vermoedelijk vier verschillende middelen samengevoegd.

De ingeschakelde arts vermoedt dat Nandram door vergiftiging om het leven is gekomen door het inademen van de dampen. De landbouwer had geen mondkap op en droeg ook geen beschermende kleding.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heeft de politie van Henar het lijk voor sectie in beslag genomen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / dWT

08-06-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics