Nickerie.Net, donderdag 19 juni 2014


Robbie Mohansingh heeft al zijn kruit verschoten

COLUMN - Als de heer Robbie Mohansingh in zijn artikel “Naipal alwetend of onwetend” aangeeft dat hij niet meer zal reageren op mijn publicaties is dat een teken van zwakte of dat hij al zijn kruit heeft verschoten. Dus is hij met zijn staart tussen de benen vetrokken. Alleen God is alwetend, heer Robbie Mohansingh. Kennelijk is Robbie Mohansingh op zijn teentjes getrapt toen ik in een van mijn artikelen liet doorschemeren dat hij een toontje lager zingt en is terughoudend met het leveren van kritiek na mijn repliek. Dat is ook gebeurd, want nadien heeft hij weinig of geen kritiek geleverd op de VHP. Als de heer Robbie Mohansing mij probeert te bekladden heeft hij het glad mis. Ik zal geen uitvlucht of toevlucht zoeken wanneer ik voor iets verantwoordelijk ben. Dat doen lafaards. Voor het artikel in DBS ben ik niet verantwoordelijk, dus het laat me Siberisch koud.

Maar wanneer Robbie Mohansing en andere scribenten via publicaties tegen de schenen van de VHP wensen te schoppen zullen ze mij zeker op hun weg vinden. Zij krijgen dan op tijd een gepast antwoord. De heer Robbie Mohansingh levert nooit kritiek op het wanbeleid van president Bouterse, want volgens hem gaat het heel goed in het land. Waar er kritiek geleverd moet worden doet hij niet, kennelijk is hij bang of niet durft. Alleen op de VHP durft hij kritiek te leveren.

Ik zal altijd terechte kritiek blijven leveren op personen die een wanbeleid voeren in dit land, voor mij maakt het niet uit of het de persoon van Robbie Mohansingh is of president Bouterse. Als er een goed beleid wordt gevoerd zal ik dat ook kenbaar maken. We weten allemaal dat Robbie Mohansing minister van financiën wilde worden maar is destijds afgewezen door president Bouterse. En bovendien kan zijn opleiding maar niet geaccrediteerd worden. Dus de frustratie begon hem toen parten te spelen en met zijn frustratie kon hij nergens terecht.

Daarna begon hij enkele gemene artikelen te schrijven tegen de VHP. Terwijl hij weet dat alle goede zaken die de VHP in het parlement naar voren brengt, van de tafel worden geveegd. Hoewel Robbie Mohansing weet dat er een wanbeleid wordt gevoerd door de regering Bouterse, wordt president Bouterse toch de hemel in geprezen.

Als Robbie Mohansingh denkt dat ik complimentjes naar hem toe heb gemaakt leeft hij in een andere wereld. Ik schreef het volgende in mijn artikel: “wellicht kan de heer Robbie Mohansingh de VHP- voorzitter adviseren om mij weg te halen en hem als propagandist aan te stellen”. Heer Robbie, het was geen complimentje, maar spottend bedoeld.

Enkele gemene citaten van Robbie: NF-regering kan de regering van Bouterse niet evenaren; De heer Randjietsing van de VHP moet eerst leren rekenen; Het is heel bekrompen en kortzichtig om commentaar te leveren op beleidsstukken die door een andere is opgesteld, maar zelf een beleidsstuk opstellen is waarschijnlijk moeilijk voor de VHP. Waar blijft de kennis van de zogenaamde toekomstige President en coördinator van NF de heer Santhoki.

Nadat Robbie Mohansing Vision 2030 had gelezen maakte hij een draai van 180 graden. Hier enkele citaten van hem: Het plan ziet er goed uit maar mist enkele zaken; De 9 punten die zijn verwoord, zijn kwaliteitskenmerken van de verschillende aspecten; Het is een goede aanzet maar moet nog verder worden uitgewerkt; Kortom het is een goede aanzet om een strategie te bepalen en hierover te discussiëren. Wie verward is laat ik dat maar over aan de lezers. In elk geval: De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

Naipal.A.I

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden

18-06-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics