Nickerie.Net, dinsdag 24 juni 2014


Hummer van Brunswijk op staatskosten geserviced

Een voertuig van ABOP-leider Ronnie Brunswijk heeft het afgelopen zaterdag op staatskosten een servicebeurt gehad. Het zou gaan om de gele Hummer van Brunswijk. De kosten zijn voor rekening van het ministerie van Justitie en Politie.

ABOP-leider Ronnie Brunswijk

Het is niet de eerste keer dat voertuigen van ABOP-toppers en hun familie op staatskosten worden geserviced, vernemen wij. Bovendien worden de dienstvoertuigen van Justitie ingezet voor partijdoeleinden en privéaangelegenheden van minister Edward Belfort en overige ABOP-toppers.

Familieleden van de minister rijden ook dagelijks rond in voertuigen van het ministerie. Voor de woning van de minister lijkt het op een automarkt met soms meer dan 8 dienstvoertuigen die voorop staan geparkeerd.

Ingewijden zeggen dat er misbruik wordt gemaakt van hun machtspositie en wordt de Staat hierdoor benadeeld. Dit terwijl de regering meent een financieringstekort te hebben en de minister van Financiën diverse inkomstenverhogende maatregelen treft, terwijl er aan de andere kant staatsmiddelen worden verspild.

Diverse pogingen om een reactie te krijgen van ABOP-voorzitter Brunswijk mochten niet baten.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / GFC

24-06-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics