Nickerie.Net, zondag 06 juli 2014


ROGB reikt grondpapieren uit in Nickerie

05/07/2014  - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - De dependance van het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer (ROGB) heeft voor de vierde keer in het district Nickerie grondpapieren uitgereikt. “We zijn nu heel dicht bij de duizend stukken die in een jaar tijd zijn verstrekt”, zei parlementslid Rashied Doekhie vrijdag bij de uitreiking van de stukken.

Minister Steven Relyveld van ROGB overhandigt Wagiran Martodikromo zijn stuk.Minister Steven Relyveld van ROGB overhandigt Wagiran Martodikromo zijn stuk.

ROGB-minister Steven Relyveld onderkent dat de dependance in Nickerie heel goed werk heeft verzet. "We hebben 270 stukken uitgereikt. Het gaat om bereidverklaringen, toewijzingen en goedkeuringsoverdrachten". Hij is bezig zaken in orde te krijgen, zodat alle grondrechtelijke situaties voor wat betreft het district vanuit Nickerie digitaal in te zien zullen zijn. "Met een stukje automatisering zullen ook zaken sneller afgehandeld kunnen worden", zegt de bewindsman.

De minister sprak dank uit aan districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh en zijn bestuursambtenaren die ervoor hebben gezorgd dat de stukken sneller zijn afgehandeld, voordat ze voor verdere afhandeling naar de stad zijn gebracht. De dc riep de belanghebbenden op hun stukken niet te bewaren in de kast, maar te voldoen aan wat er gevraagd wordt.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT

06-07-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics