Nickerie.Net, vrijdag 11 juli 2014


PVF hekelt uitblijven onderwijscoordinator NATIN Nickerie

De Politieke Vleugel van de Fal (PVF) is zeer bezorgd over het feit dat Natin Nickerie sinds april geen onderwijscoördinator heeft. In april heeft de onderwijscoordinator gekozen voor een andere baan. De coordinator studentenzaken is voorlopig belast met de waarneming.

Volgens de PVF dient er spoedig een coordinator te worden aangewezen voor deze zware job. Het is een periode waarbij er voorbereidingen getroffen worden voor een nieuw schooljaar, zegt de partij in een persbericht.

“Het lijkt erop dat de directeur van NATIN weinig vertrouwen heeft in de docenten van NATIN Nickerie. Alhoewel er docenten zijn die capabel genoeg zijn voor de functie van onderwijscoordinator kan de directeur nog geen coordinator heeft kunnen aanwijzen”. Daarnaast vindt de PVF het zeer vreemd dat de directeur, tevens voorzitter van de evaluatiecommissie liever iemand heeft gekozen die midden in het jaar het ,,zinkend schip’’ heeft verlaten voor een andere bedrijf om Natin Nickerie te vertegenwoordigen.

Volgens de PVF zou de huidige waarnemend coordinator van onderwijszaken deel uit moeten maken van deze commissie. NATIN Nickerie heeft onterecht een minder goed imago. De PVF is geïnformeerd dat NATIN Nickerie de studierichtingen voorlopig niet mag promoten. De PVF kan dit beleid van het Natin niet begrijpen. De richtingen zouden breed moeten worden gepromoot om het imago van NATIN Nickerie te verbeteren.

Het Minov wordt tenslotte opgeroepen spoedig een coordinator aan te wijzen voor onderwijszaken in Nickerie.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / GFC

11-07-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics