Nickerie.Net, woensdag 23 juli 2014


VHP-bestuur had gesprek met Soerdjan en Mahawatkhan

22/07/2014 - Annelies Brinkman

Nickerie - Het gesprek dat het hoofdbestuur van de VHP en parlementariėr Lekhram Soerdjan maandagavond hebben gehad is goed verlopen. Dat schrijft de mediacommissie van de partij dinsdag in een persbericht. Volgens een woordvoerder geeft deze omschrijving ook de mening van Soerdjan weer. Hij was echter niet bereikbaar voor een toelichting.

Leakat Mahawatkhan, Chan Santokhi en Lekhram Soerdjan

Aanleiding voor het gesprek waren berichten in de media waar Soerdjan zijn onvrede over de gang van zaken binnen de VHP in Nickerie had aangekaart. Ook Leakat Mahawatkhan was maandag bij het gesprek aanwezig. Net als Soerdjan had dit ex DNA-lid van de VHP uit Nickerie ook zijn onvrede over zaken binnen de partij via de media naar buiten gebracht.

Volgens de Nickerianen functioneren sommige partijstructuren en personen in hun district niet goed. Het persbericht van de mediacommissie gaat echter niet in op deze aangekaarte problemen. VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens het gesprek vooral de ''eenheidsgedachte en de kracht van samenwerking'' benadrukt en er is aangegeven dat de partij veel heeft geļnvesteerd in het rijstdistrict in de vorm van trainingen voor bestuurders, aldus het bericht.

Binnenkort komt er een vervolggesprek in Nickerie tussen een delegatie van het bestuur en de ontevreden Nickerianen over de genoemde knelpunten.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / VHP

23-07-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics