Nickerie.Net, maandag 11 augustus 2014


Santokhi kijkt uit naar meerdere zetels in Nickerie

11/08/2014  - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Chandrikapersad Santokhi is van plan meerdere zetels in Nickerie te behalen bij de verkiezingen in 2015. De partijvoorzitter sprak zondag met alle oude en nieuwe VHP’ers af dat ze dwars door het district in eenheid zullen optrekken, om zoveel mogelijk zetelwinst te behalen. “De VHP heeft nu al twee en we werken naar een derde en ook een vierde zetel”, zegt Santokhi.

Partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi geflankeerd door Lekhram Soerdjan en andere VHP-toppers tijdens een persconferentie in Nickerie.   Partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi geflankeerd door Lekhram Soerdjan en andere VHP-toppers tijdens een persconferentie in Nickerie. Foto: Beta Debidien

Dat is rekenkundig allemaal berekend, "alleen moeten wij heel hard naar het veld gaan werken om inderdaad de derde en de vierde zetel te behalen". Het hoofdbestuur heeft met het campagneteam en het secretariaat afgesproken dat de bijeenkomsten in de ressorten geďntensiveerd worden en dat er speciale campagneprogramma's zullen worden gevoerd. Als voorbeeld haalde hij campagnes als 'meet the people', 'meet the youth' en 'first and second voters' aan.

De VHP wil samen met haar partners werken aan een duurzame ontwikkeling van Suriname. Santokhi stelde dat geen enkel persoon en ook geen enkele groepering uitgesloten zal worden bij de verdere ontwikkeling van het land. "We gaan ervoor zorgen dat er een herstelprogramma komt om de economie van het land weer op een stabiel pad te brengen".

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ dWT 11-08-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics