Nickerie.Net, dinsdag 19 augustus 2014


Achterban Nieuw Suriname Nickerie wil samenwerking met VHP

19/08/2014  - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - De achterban van de politieke organisatie Nieuw Suriname (NS) afdeling Nickerie (NSN) wil dat de partij gaat samenwerken met de VHP bij de verkiezingen in 2015. De tweede keus gaat uit naar de Nickerie Volks Partij. Dat zegt districtsraadslid Radjeshwar Parmessar van Nieuw Suriname.

Links districtsraadslid van Nieuw Suriname Radjeshwar Parmessar.Links districtsraadslid van Nieuw Suriname Radjeshwar Parmessar.

Volgens Parmessar heeft het DNA-lid Premdew Lachman al vruchtbare gesprekken gevoerd met de VHP. Woensdag zal Lachman hierover verslag uitbrengen aan de structuren in Nickerie. Parmessar zegt dat ook de NDP via het dr-lid Naveen Tewarie toenadering heeft gezocht.

NSN is teleurgesteld in het hoofdbestuurslid Shafiek Jahangier die de afgelopen periode geen contact meer heeft onderhouden met leden van de partij in het district. Hij weet niet wat de partij in Paramaribo zal doen, omdat er ook geen onderling contact is. "We gaan alsnog proberen contact op te nemen met NS demissionair voorzitter John Nasibdhar, alwaar wij hem ons standpunt kenbaar gaan maken welke koers de NS-afdeling Nickerie zal kiezen", zegt Tewarie. Hij zegt dat NS Nickerie een zelfstandig organisatienetwerk is dat ernaar streeft om de verdeeldheid binnen Nieuw Suriname weg te werken, waardoor de partij sterker naar buiten komt.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ dWT 17-08-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics