Nickerie.Net, woensdag 20 augustus 2014


Charles Perk is handlanger Rashied Doekhie

“De sluwe manier van politiekvoering van de NDP neemt met de dag toe. Deze sluweriken gaan maar niet ophouden. Charles Perk moet mij niet via SBS-televisie komen bespreken en zeggen dat ik klein ben in de politiek.” Dit zegt Priya Lachmon van de VHP in Nickerie. “Ik wilde bijna geloven dat ik een groentje ben in de politiek, maar hoe deze paarselingen mij keer op keer bespreken, voel ik me al rijp in de politiek en heb ook meer kracht om hun te verslaan”, zegt Lachmon.

“Nu komt deze wandelende handlanger van de NDP’er Rashied Doekhie, mij zeggen dat ik het niet waard ben in de politiek. Deze zelfde Perk vertelt niet dat zijn politieke toppers mij met geld en materialistische ideeën wilden omkopen. Omdat ik dat niet heb gedaan, is hij nu alleen koeterwaals aan het vertellen. Een ieder weet dat deze mensen geboren leugenaars zijn. Ik stoor me niet aan hypocrieten. Deze mensen zijn het volk aan het misleiden.

Ik roep alle jongeren op om ‘neen’ te zeggen tegen deze mensen en een bewuste keus te maken. Wat mij zeer zwaar is opgevallen, is dat deze mensen hun vergadering niet kunnen voltooien zonder een keer de VHP en VHP’ers te bespreken.” “Ik wil meneer Perk vragen dat hij de politiek op een fatsoenlijke manier moet bedrijven.

Verder moet hij mijn wijlen grootvader mr. Jagernath Lachmon en de VHP-voorzitter Chan Santokhi met rust laten. Laat hij eerst de mensen binnen zijn partij tot orde roepen, alvorens hij overgaat tot de orde van de dag”, gaf Lachmon tenslotte aan.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ DBS 19-08-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics