Nickerie.Net, vrijdag 12 september 2014


VHP Nickerie schenkt rolstoel

VHP Nickerie heeft afgelopen week aan de familie Badal een rolstoel geschonken. Het is triest dat de huidige regering niet in staat is de noden te verlichten van mensen met een beperking. Dat deze regering niet in staat is om in de meest elementaire behoeften van personen met een beperking te voorzien kan niet door de beugel. De armoede grijpt om zich heen in Nickerie en steeds meer mensen met beperking zijn er het slachtoffer van, en dit komt door het wanbeleid van de regering Bouterse. Of het nou het ressort Wageningen, Henar, Oostelijke- Westelijke Polders en of Nieuw Nickerie is, doet er allang niet meer toe.

Alhoewel de VHP als partij over beperkte mogelijkheden en financiŽle middelen beschikt probeert zij tegemoet te komen aan de noden van vele behoeftigen. De partij kan niet aan de kantlijn staan om toe te kijken hoe het volk met de dag verpaupert. De VHP doet overal wat in haar vermogen ligt om enigszins de sociale noden structureel te lenigen. Na een dringend verzoek van de familie Badal voor een rolstoel heeft VHP Nickerie met spoed hun verzoek ingewilligd.

De familie heeft de aanwezigen, waaronder leden van het secretariaat, het campagneteam en het jongerenbestuur van harte bedankt en gevraagd om dank uit te brengen aan VHP voorzitter, Chan Santokhi. De familie is zeer erkentelijk voor het ontvangen van de rolstoel.

Dat de VHP meer is dan een politieke partij blijkt uit de vele schenkingen die de partij doet aan sociaal zwakkeren.

VHP Nickerie

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden 12-09-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics