Nickerie.Net, maandag 15 september 2014


PVF wil landbouw ontwikkelen in Saramaccapolder

Soedeshchand Jairam (midden) met het kernbestuur van Saramaccapolder. De Politieke Vleugel van de FAL (PVF) heeft zondagavond te Saramaccapolder tijdens installatie van kernen aangekondigd dat zij landbouw wil ontwikkelen in dit gebied. “Gelijke toegang tot grond, onderwijs en sociale rechtvaardigheid. Om al deze zaken te realiseren, moeten wij gezamenlijk de strijd voeren”, stelde Soedeshchand Jairam, voorzitter van de PVF.

f4498ddbe824cf457fcbf20f0e04fdc9.jpg___bestuur.jpgDe vergadering werd gehouden aan de Richard Renayweg. Sammi Jarbandhan heeft benadrukt dat PVF bij de afgelopen verkiezingen veel stemmen heeft behaald en dat de structuren van dit ressort sinds enkele maanden weer actief zijn. Jairam heeft de kernbestuursleden opgeroepen om de boodschap van de partij huis aan huis op de juiste wijze over te brengen.

PVF’er Glenn Habiboelah ging in op de bijdrage die de partij de afgelopen periode heeft geleverd. Ook is hij blij dat zoveel jongeren zijn toegetreden tot de partij. Jairam merkte op dat door landbouwontwikkeling veel zaken beter tot ontwikkeling zullen komen in het gebied. Zo zal er werkgelegenheid gecreëerd worden. Ook ondernemerschap zal gestimuleerd worden en met de deal die president Desi Bouterse heeft met Venezuela, zal de rijstsector betere tijden tegemoet gaan. Ook andere landbouwproducten zoals groenten en fruit kunnen geëxporteerd worden.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /NSS 15-09-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics