Nickerie.Net, vrijdag 19 september 2014


‘Dowlatram Ramlal boegbeeld MEE’

19/09/2014 - Eric Mahabier

DEN HAAG - Dowlatram Ramlal is vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd donderdag teruggetreden als bestuurder van MEE Zuid-Holland Noord. De in Suriname geboren psycholoog heeft ruim twintig jaren de organisatie gediend die ondersteuning biedt bij leven met een beperking. MEE maakt meedoen in de samenleving mogelijk.

Hugo Fernandes Mendes (links) feliciteert Dowlatram Ramlal terwijl zijn vrouw Annelies Ramlal- Kormeling tevreden toekijkt. Hugo Fernandes Mendes (links) feliciteert Dowlatram Ramlal terwijl zijn vrouw Annelies Ramlal- Kormeling tevreden toekijkt.

Op verzoek van Ramlal is een symposium gehouden waarbij mensen met een beperking centraal stonden. Trendwatcher Adjiedj Bakas en voorzitter van de raad van toezicht van MEE, Hugo Fernandes Mendes, waren enkele sprekers.

Volgens Mendes is Ramlal een "bijzonder markante persoonlijkheid" die een boegbeeld was van deze organisatie. Hij somde een indrukwekkende maatschappelijke loopbaan van Ramlal op. "Ram" zoals hij bij velen bekend is, is wethouder en Tweede Kamerlid (CDA) geweest. In 1995 werd hij directeur van de Sociaal Pedagogische Dienst West ZuidHolland en in 1997 directeur van MEE.

Ramlal is in Suriname actief in Nickerie, waar hij voornamelijk onderwijsprojecten heeft ondernomen. Hij heeft ook onderscheidingen op zijn naam waaronder Ridder in de orde van Oranje Nassau en Commandeur in de ere orde van de Gele Ster (de op een na hoogste onderscheiding in Suriname). Ramlal blikt zelf tevreden terug op zijn loopbaan bij MEE.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 19-09-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics