Nickerie.Net, woensdag 24 september 2014


VHP’er Mahawatkhan: Nooit stemmen op NDP; Doekhie's naam genoemd drugszaak Amerika

‘Ik ga me nooit aansluiten bij een criminele organisatie, met name niet bij een Nationale Drugs Partij.’ Woorden van VHP’er Leakat Mahawatkhan vandaag, maandag 22 september 2014, in het Dagblad Suriname, die het NDP-Assembleelid Rashied Doekhie omschrijft als een dief.

http://obsession-magazine.nl/wp-content/themes/beveled/functions/thumb.php?src=wp-content/uploads/Doekhie-Rashied-SBS-Nickerie4.jpg&w=200&h=150&zc=1&q=90‘Rashied Doekhie van de NDP denkt mij te beledigen, maar hij kijkt niet naar zichzelf. Hij zegt dat ik een dooie rat ben, terwijl hij zelf gelijk een rioolrat is. Hij weet niet beter. Wie heeft hij niet beledigd en uitgescholden via de televisiestations. Hiermee maakt hij zijn partij niet groter. Hij moet niet denken, dat hij in Nickerie komt wijzen dat de NDP de grootste partij is, waarbij kinderen meedoen aan de Avondtweedaagse die recentelijk in Nickerie werd gehouden, terwijl het overgrote deel van de deelnemers uit Paramaribo kwam. Doekhie moet niet alleen komen vertellen hoeveel scholen de NDP heeft gebouwd, hij moet ook vertellen hoeveel mensen door deze mensen opgelicht en vermoord zijn geworden. Dit moeten zij aan de jongeren vertellen. Vertel hen ook hoe de partij van Doekhie in het verleden, acht jaren lang, net als criminelen, het land hebben leeg geplunderd’, zegt Mahawatkhan.

Tot 1986 kon men de straat oversteken zonder uit te kijken. Maar, nu moet men zoveel keren uitkijken, toch wordt men aangereden. Wie heeft de Surinaamse economie dan hersteld? Maar toch vindt men dat het Nieuw Front niets heeft gedaan in die 15 jaren regeerperiode.

‘De NDP heeft mij gevraagd om de leiding in Nickerie over te nemen, omdat de bekende kornuiten en kompanen van Doekhie, die nu noodgedwongen in Amerika moeten vertoeven, ook zijn naam hebben genoemd in die criminele organisatie. Dus het heeft er veel van, dat de mensen reeds weten dat King Rashied binnenkort wordt opgepakt, in een apenkooi wordt geplaatst en getransporteerd zal worden naar naar Amerika’, aldus Mahawatkhan.

Mahawatkhan zegt verder, dat zelfs Desi Bouterse hem in 2005 had gevraagd om zich aan te sluiten bij de NDP. Maar, hij hield toen Bouterse voor, dat zo lang Doekhie nog zitting heeft in de NDP, hij zich niet zal aansluiten bij die partij, omdat hij niet weet hoe het hoort.

Errol Alibux en John Nasibdar van Nieuw Suriname waren ook in 2010 bij hem geweest met het verzoek om hem op de tweede plaats van de kandidatenlijst van Megacombinatie te plaatsen. Maar, hij weigerde, ook weer vanwege Doekhie. Hij doet ook een beroep op de landbouwers om niet te stemmen op de NDP, anders zullen zij nog meer in problemen geraken. ‘Ik ben niet afhankelijk van geen enkel politieke partij. Ook niet van de VHP, maar ik ben een VHP’er. Ik zal de VHP door dik en dun ondersteunen’, stelt Mahawatkhan.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Obsession Magazine 24-09-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics