Nickerie.Net, woensdag 15 oktober 2014


Dc Joeloemsingh installeert Commissie Nickerie in Beweging

14/10/2014  - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft dinsdag in de vergaderzaal van het ziekenhuis de Commissie Nickerie in Beweging geïnstalleerd. De commissie heeft als doel ervoor zorgen dat het district Nickerie in de komende periode gezonder wordt. “We gaan ons inzetten om de gemeenschap in het westen van het land in beweging te brengen en zullen daarbij alle sportorganisaties betrekken”, zei commissievoorzitter Regie Li Fo Sjoe.

Dc Wedprekash Joeloemsingh geeft uitleg voordat hij Regie Li Fo Sjoe installeert als voorzitter van de Commissie Nickerie in Beweging.Dc Wedprekash Joeloemsingh geeft uitleg voordat hij Regie Li Fo Sjoe installeert als voorzitter van de Commissie Nickerie in Beweging.

De voorzitter gaat nu een link leggen met alle sportorganisatis in het district, waaronder Nickerie Tennis Club (NTC), diverse sportverenigingen en het Algemeen Zwembad Nickerie.

Volgens de dc is het initiatief genomen omdat sport, en elke vorm van lichamelijke beweging, de gezondheid van de mens positief beïnvloedt en een gezonde geest in een gezond lichaam huist. Een gezond volk kan volgens hem ook veel meer presteren, waardoor de productie ook zal toenemen. "Zo is bij ons de gedachte ontstaan om de mensen in de gelegenheid te stellen om drie dagen in een week rondom het Volksplein te bewegen".

De burgervader vroeg de commissie om verder te gaan met dit project, zodat de gemeenschap er een gezonde levensstijl op na kan houden. In de commissie hebben verder zitting Aarti Kalloe, Ponirin Wongsosoeparto, Brian Tjon Kwie Sem, Wedanand Mahadew, Hanisha Jairam en Mones Nazarali.

right:

Nickerie.Net / dWT 14-10-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics