Nickerie.Net, dinsdag 14 oktober 2014


Massameeting met Santokhi in Den Haag

14/10/2014 09:58 - Eric Mahabier

DEN HAAG - De Stichting Chan Santokhi Foundation Nederland (CSFN) heeft voor zondag in Den Haag een 'mega' massameeting met Chandrikapersad Santokhi gepland. Op deze bijeenkomst zal Santokhi ingaan op onder meer de actuele politieke situatie en de nieuwe impulsen in de relatie Suriname-Nederland, zegt foundation voorzitter Robby Makka in een persbericht.

Vanuit het kantoor van ondernemer Robbie Bhoendie aan de Beeklaan is Santokhi onder begeleiding van een Tazza-groep gelopen naar de Weimarstraat voor de opening van het VHP-infocentrum de afgelopen maand. In oktober houdt hij een 'mega massameeting'. Vanuit het kantoor van ondernemer Robbie Bhoendie aan de Beeklaan is Santokhi onder begeleiding van een Tazza-groep gelopen naar de Weimarstraat voor de opening van het VHP-infocentrum de afgelopen maand. In oktober houdt hij een 'mega massameeting'.

Santokhi is momenteel op dienstreis in Genève, Zwitserland, en zal een tussenstop maken in Nederland om zijn toespraak te houden. De VHP-voorman heeft zondag in Den Haag gesproken op een lezing van VHP-Nederland. Zaterdag is Santokhi in Utrecht bij de viering van 25 jaar VHP-Nederland.

Santokhi was in september ook al in Nederland, waar hij onder meer de VHP informatie centrum tevens het Diaspora ondernemershuis heeft geopend. Ondernemer Max Ghazi heeft een 'Meet & Greet with Chan Santokhi' gehouden. Op die bijeenkomst heeft Ghazi 25.000 Euro gedoneerd aan de partij.

Tijdens deze bijeenkomst zong de politicus met Angel Aruna het volkslied van Suriname voor een volle zaal. Ook een vriendschapsliedje "Yeh Dosti (vriendschap)" welke hij op eigen wijze ten gehore bracht, werd ten zeerste geapprecieerd door de aanwezigen.

De CSFN bijeenkomst wordt in zaal Opera in Den Haag gehouden.

Copyright:

Nickerie.Net /dWT 14-10-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics