Nickerie.Net, donderdag 16 oktober 2014


De Freitas: van der San zegt klinkklare onzin

Ex-NDP’er Ramon de Freitas daagt Eugene van der San van de Commissie Desi Bouterse(CDB) uit één reden op te noemen waarom hij terug zou willen naar de NDP. Hij begrijpt niet waarom van der San in de media heeft gezegd dat hij pogingen heeft ondernomen om terug te keren naar de NDP.

De Freitas zegt dat hij sinds 2009 geen contact meer heeft gehad ‘met deze mensen’( red.: NDP’ers). Hij weet dat zijn uitreden uit de NDP vooral voorzitter Desi Bouterse hindert.

“Ik merk het elke dag. Ze rijden bijna dagelijks langs mijn woning in auto’s met NDP-vlaggen en toeteren. Zij zijn angstig en bang voor me, anders zouden ze dat niet doen”, verklaart de Freitas.

De enige persoon waarmee hij nog contact heeft, is de voorzitter van CDB, Gilly van Holt.

De Freitas zegt dat het juist van der San is geweest die een uitnodiging naar hem toestuurde in verband met zijn 70ste jaardag. Van Holt en twee andere NDP’ers werden ingeschakeld door van der San om te informeren als hij aanwezig zou zijn op het feest.

De ex-NDP’er is niet geweest naar het feest. “Ik vond de uitnodiging vreemd, omdat ik sinds 2009 geen contact meer met hem had”.

De Freitas gelooft dat van der San geen goede bedoelingen had met zijn uitnodiging. Hij is blij dat hij er niet op is ingegaan.

Verder zegt hij bewust uit de buurt te blijven van NDP’ers, “omdat deze partij allerlei leugens hanteert om mensen in de war te brengen”.

Hij besluit het gesprek af met het volgende:” ik kan u echt uit de grond van mijn hart zeggen dat het niet waar is dat ik terugwil naar de NDP. Integendeel, ik ken ze en ik vermijd ze”.

right:

Nickerie.Net / GFC 16-10-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics