Nickerie.Net, vrijdag 24 oktober 2014


VHP huldigt Charmaine Emanuels, Sjofar Sno en Miguel van Assen

Charmaine Emanuels, Sjofar Sno en Miguel van Assen zijn op Divali door de VHP gehuldigd voor hun uitzonderlijke prestaties. VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft de awards en oorkondes uitgereikt aan Miguel en Sjofar. Charmaine vertoeft in het buitenland voor studie.

a0d6635ccdf98c93d2fc4ae20529f182.jpg___champs.jpgVHP-voorzitter Chan Santokhi met Miguel van Assen en Sjofar Sno. (Foto: René Gompers)

Sjofar heeft met vijf tienen en twee negens de GLO afgerond. “Licht betekent ook kennis opdoen en delen”, gaf Santokhi aan. “Sjofar heeft op zo’n jeugdige leeftijd laten zien dat hij kennis heeft. Hij is het symbool van kennis opdoen. Dat waarderen wij.” Miguel is Olympisch jeugdkampioen op de hink-stap-sprong. Hij is sinds zijn terugkomst uit China overladen met giften voor zijn prestatie. “De kaarsjes branden om licht te brengen in het land. Maar jij hebt in je eentje in een keer het hele land verlicht met je medaille”, deelde Santokhi de kampioen mee. “We zijn heel dankbaar en de VHP benadrukt dat met de award en de oorkonde.”

Het is nog niet duidelijk hoe en wanneer Charmaine de oorkonde en award ontvangen zal. Zij is de Rotary Most Excellent Student van 2014. Zij heeft ondanks grote obstakels de middelbare school op excellente wijze afgerond: twee tienen, een negen en drie achten. Zij is ondertussen begonnen aan de studie Bouwkunde in Amerika. De huldigingsceremonie was onderdeel van de Divali Bhojan, een gezamenlijke lunch. De politieke partij heeft samen met politieke partners en 350 senioren burgers uit stad en district het lichtjesfeest doorgebracht. Deze activiteit is voor de derde keer in 'de Olifant’ gehouden.

René Gompers

Copyright:

Nickerie.Net /NSS 24-10-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics