Nickerie.Net, maandag 03 november 2014


Pahlad eens met kritiek Van Samson op NDP

03/11/2014 - Merredith Bruce

PARAMARIBO - Charles Pahlad, ex-ondervoorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) en parlementariër, staat "honderd procent" achter de kritiek die NDP-er Cedric van Samson in een lied heeft geuit over de partij. Dat liet hij zondagmiddag weten in het programma The Talk. Pahlad merkte, zoals eerder ook gedaan, weer op dat er onenigheid heerst binnen de NDP.

"In de partij moet je altijd zeggen 'het gaat goed'. Het moment dat je kritiek levert ben je niet van de partij. Op alles wat ze zeggen moet je amen zeggen, dan pas ben je goed. Je moet slijmen", spuwde hij zijn gal. Het getuigt volgens hem daarom van moed dat een jongere als Van Samson zijn mond niet dichthoudt. Pahlad betreurt het dat Bouterse weinig ruimte maakt om tijdig in te grijpen waardoor het erger kan worden.

Van Samson zingt in het lied zijn over zijn ontevredenheid over de NDP en het regeringsbeleid. Hij heeft daarom geen vertrouwen meer in de partij en zegt klaar te zijn met Bouterse. Vernomen wordt dat er vanuit de partij kritiek is geleverd op het lied. Pahlad: "Hij is onterecht aangevallen, want het is de waarheid. Ik kan ook luid praten, omdat ik weet dat ik met een goede naam de politiek ben ingegaan en nooit iets heb genomen of gehad." Ondanks zijn kritiek zegt de parlementariër dat hij tot 25 mei NDP-er blijft.

right:

Nickerie.Net / dWT 03-11-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics