Nickerie.Net, donderdag 06 november 2014


Enorme schade door brand in Nickerie

06/11/2014  - Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De specerijenfabriek van Shamradj Hanoeman heeft woensdagavond als gevolg van een brand enorme schade opgelopen. Een hoeveelheid specerijen als ook machines zijn verloren gegaan. Het gaat om een fabriek die was opgezet achter de woning van Hanoeman aan de Delhieweg in het westen van Nickerie.

De brandweer bezig met nablussingswerkzaamheden in de fabriek van de familie Hanoeman aan de Delhiweg in Nickerie.De brandweer bezig met nablussingswerkzaamheden in de fabriek van de familie Hanoeman aan de Delhiweg in Nickerie.

De eigenaar zegt tegen de Ware Tijd dat hij rond middernacht naar televisie keek, toen er een enorme rookontwikkeling te merken was. Hanoeman sloeg alarm en heeft zich samen met zijn gezin in veiligheid gebracht.

De brandweer was binnen zes minuten met drie blusvoertuigen bij de fabriek. Prioriteit was te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar belendende panden, waaronder de woning van de familie, legt brandmeester Ulrich Kyte uit,

Hanoeman zegt dat de brand ergens in de opslagruimte is ontstaan. Hij is tevreden over het optreden van de brandweer die zijn woning heeft kunnen redden. De fabriek als de woning waren verzekerd tegen brand.

right:

Nickerie.Net / dWT 06-11-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics