Nickerie.Net, zaterdag 22 november 2014


Romeo Hoost zinspeelt op ‘vertrek’ perschef Limburg

Romeo Hoost, een neef van de in 1982 vermoorde Eddy Hoost(2 keer minister van Justitie en advocaat) die al jaren vecht voor berechting van Desi Bouterse, zinspeelt op de benoeming van een nieuwe perschef voor het Kabinet van de President.

Er doen volgens hem geruchten de ronde dat perschef Clif Limburg zal worden vervangen.

In een post op Facebook schreef Hoost vrijdagavond onder meer het volgende:

“Hardnekkige PAARSE geruchten doen momenteel de ronde in Suriname.

De zwarte Goebbels, de PAARSE propagandaminister zonder portefeuille, ………….schijnt het nu ook bij zijn PAARSE BAAS/EIGENAAR, de GEWETENLOZE en ORDINAIRE MOORDENAAR DDB verbruid te hebben.

De verkiezingen zijn op komst en PAARS vreest een desastreus ondergang door o.a. DOMBO LOMBO’S PAARSE HAATRADIO programma Bakba orgie op de PAARSE propaganda staatsradio SRS.

De benoeming van een nieuwe perschef voor de GEWETENLOZE en ORDINAIRE MOORDENAAR DDB schijnt op handen te zijn.

Dit is dan de ROEMLOZE ondergang van één zich PAARS heer en meester wanende INHOUDLOZE DOMBO.

Wie kan deze hardnekkige PAARSE geruchten bevestigen?” Einde citaat.

Romeo Hoost is voorzitter van het Comité Herdenking Slachtoffers Suriname dat in samenwerking met het Mozeshuis een jaarlijkse herdenking organiseert in de Amsterdamse Mozes en Aäronkerk waar in de zijmuur een plaquette is met de namen van de vijftien slachtoffers van de 8-decembermoorden.

In zijn postings op Facebook trekt Hoost altijd vel van leer tegen de NDP, de zittende regering en de aanhangers van de NDP.

Er is vaker kritiek geuit over de wijze waarop het programma ‘Bakana Tori’ op SRS wordt gebracht. Vooral oppositionele partijen zijn van mening dat misbruik gemaakt wordt van staatsmiddelen om propaganda te maken voor de NDP, terwijl anderen door de presentator worden beledigd.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /GFC 22-11-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics