Nickerie.Net, zaterdag 06 december 2014


Priya Lachmon: Doekhie is het spoor bijster!

Priya Lachmon van de VHP is zeer gebelgd op de wijze hoe DNA lid Rashied Doekhie zich uitlaat. Volgens de jonge politica uit het district Nickerie is Doekhie slechts uit op stemmingmakerij met zijn inhoudsloze gebrabbel. Doekhie heeft er een hobby van gemaakt om politici persoonlijk aan te vallen in plaats op de inhoud in te gaan. Op DNA niveau heeft hij dit moeten bekopen met trappen van de heer Somohardjo, maar kennelijk was dat voor zijn hardleersheid niet genoeg. Hij probeert via de media het privéleven van zijn politieke opponenten te bespreken, maar durft zelf niet in de spiegel te kijken.

Volgens Lachmon is voor Doekhie geen enkel gangbare therapie toereikend om zijn gedrag te verbeteren. Hij toont meer symptomen van dierlijke aandoeningen dan menselijke kwalen. Hij probeert zand in de ogen te strooien van het Nickeriaanse volk met zijn loze uitspraken. Via Dagblad Suriname geeft Doekhie te kennen dat een crimineel iemand is die zijn vrouw aan een drugsdealer verkoopt. Volgens Lachmon heeft Doekhie het helemaal gelijk. Iemand die om persoonlijk gewin zijn vrouw aan een drugsdealer/moordverdachte en tevens de baas van de paarse partij ter beschikking stelt, is inderdaad een crimineel. Een crimineel is ook iemand die een top drugscrimineel onderdak heeft geboden in zijn huis. Een crimineel is iemand die zijn dochter aan een drugsdealer heeft verkocht voor geld en hebzucht. Ook mensen die staatsgelden en gronden roven, zijn criminelen. Mensen die illegaal naar een bordeel gaan en vrouwen misbruiken en de rekening niet betalen, waardoor bepaalde edele lichaamsdelen gebeten worden, zijn ook criminelen. Dit plaatje past perfect bij de heer Doekhie.

Het is heel triest en zorgwekkend dat functionarissen binnen de politiek zich zo misdragen. Volgens Lachmon moet Doekhie de laatste persoon zijn die over criminelen moet gaan praten, want deze huidige regering herbergt zelf boeven en criminelen!

Tot slot roept zij de totale samenleving op om zich niet te storen aan dit soort ontoerekeningsvatbare figuren die continu proberen het volk te misleiden. De dagen van Doekhie, nu hij zo wild om zich heen slaat, lijken volgens Lachmon te zijn geteld.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden / Fos Network 04-12-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics