Nickerie.Net, dinsdag 09 december 2014


PVF besluit binnenkort over samenwerking

09/12/2014 - Beta Debidien

PARAMARIBO - De Politieke Vleugel van de Fal (PVF) neemt vr kerst een definitief besluit over een samenwerking met andere politieke organisaties. Partijvoorzitter Soedeshchand Jairam streeft ernaar om tegen die tijd alle structuren van de partij landelijk bij elkaar te brengen.

Volgens Jairam zal op deze vergadering het uiteindelijke besluit genomen worden. "We zijn nu heel dicht bij de verkiezingen en het is nu hoogtijd dat wij propaganda gaan voeren in de districten waar de PVF deel zal nemen aan de verkiezingen."

De PVF heeft in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met diverse politieke organisaties. Erak Fatehmohamed, commissaris van de PVF vindt dat het nemen van besluiten te lang op zich laat wachten. "Het lijkt erop dat het bijna onmogelijk is geworden om alle neuzen binnen de partij in dezelfde richting te krijgen. Over het algemeen is het moeilijk om honderd procent tevredenheid te bewerkstelligen". Intussen hebben enkele PVF'ers uit het ressort Henar de partij verlaten en zich aangemeld bij de NDP.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 09-12-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics