Nickerie.Net, vrijdag 12 december 2014


EBS lanceert programma voor energiebesparing in Nickerie

NIEUW NICKERIE - De NV Energiebedrijven Suriname (EBS) heeft vrijdag het project ‘Energy Efficiency Program’ met de ‘Slim met Stroom’- campagne gelanceerd heeft in het westen van het land.

Ruim duizend schoolkinderen hebben een afstand van twee kilometer afgelegd dwars door Nieuw Nickerie Namens EBS hebben zij het project ‘Slim met Stroom’ gepromoot.                   Ruim duizend schoolkinderen hebben een afstand van twee kilometer afgelegd dwars door Nieuw Nickerie Namens EBS hebben zij het project ‘Slim met Stroom’ gepromoot. Foto: Beta Debidien

Voor de duurzame ontwikkeling van de energiesector is het noodzakelijk dat de samenleving slim leert omgaan met stroom.

In Nickerie hebben leerlingen van de Openbare School (OS) I Nieuw Nickerie, OS Paradise, OS Klein-Henarpolder, OS Delhiweg, OS III Wageningen en de Monkouschool (totaal duizend kinderen) de campagne ingeluid met de SMS Kids Walk. De start en finish van de Kids Walk waren op het Volksplein. De kinderen vanuit de verschillende scholen zijn met bussen opgehaald.

De kinderen en ook hun ouders hebben geleerd hoe zij slim moeten omgaan met stroom. Het algemeen doel van de campagne is het vergroten van de bewustwording van de gemeenschap door het belang van efficiënt energiegebruik te benadrukken.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 12-12-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics