Nickerie.Net, vrijdag 12 december 2014


Nickerie Volkspartij wil betere voorzieningen in Nickerie

09/10/2014  - Beta Debidien 

NIEUW-NICKERIE - De Nickerie Volkspartij (NVP) wil betere sociale voorzieningen en een betere infrastructuur. Dat zei Kries Brindaben Panday, voorzitter van de NVP woensdag in gesprek met de Ware Tijd. Hij pleit onder andere voor fiets- en voetpaden en betere wegen in vooral de productiegebieden.

Kries Brindaben Panday, voorzitter van de Nickerie Volkspartij. Hij wil alle vijf zetels bemachtigen in Nickerie.     Kries Brindaben Panday, voorzitter van de Nickerie Volkspartij. Hij wil alle vijf zetels bemachtigen in Nickerie.

De politieke organisatie wil alle vijf zetels in Nickerie bemachtigen bij de verkiezingen op 25 mei 2015, zodat een vuist gemaakt kan worden om ontwikkeling af te afdwingen van Paramaribo.

Volgens de NVP-voorzitter is in de afgelopen periode gebleken dat de politieke organisaties die zetels behalen in Nickerie niet terugkijken of heel weinig doen voor het district. De voorzitter van de NVP wil daar verandering in brengen. Hij wijst naar de slechte economische situatie in Nickerie. De rijstsector, die het hoofdvoesel van Suriname produceert, is aan het verslechteren, vindt Brindaden Panday.

De boeren zitten met zeer lage opkoopprijzen van de padie en de jongeren die de school in Nickerie afronden en naar Paramaribo gaan om af te studeren hebben bij terugkeer geen baan en zijn genoodzaakt buiten het district hun krachten te geven. "Op deze manier kunnen de jongeren ook geen bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun eigen district.", vindt de politicus.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 12-12-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics