Nickerie.Net, vrijdag 26 december 2014


'Priya Lachmon daagt Rashied Doekhie uit voor het gerecht'

Dat de parlementariėr Doekhie een gewoonte van maakt om anderen te beledigen en te betichten is voor Priya Lachmon van de VHP nu eindelijk de tijd om Doekhie voor het gerecht te slepen. Doekhie heeft getracht Lachmon de afgelopen dagen via SBS tv op een zeer ordinaire wijze met de grond gelijk te maken. Volgens Doekhie zou zij haar onderlichaam goedkoop hebben verkocht. Ook gaf hij te kennen dat zij in een Club 'EXCELLENTE' gewerkt zou hebben. Lachmon met dit alles geconfronteerd verwijst dit naar het rijk der fabelen. Zij daagt bij deze Rashied Doekhie uit om met alle bewijzen te komen voor de rechter.

Priya Lachmon Rashied Doekhie

Lachmon zou Doekhie eens publiekelijk hebben uitgedaagd om de bewijzen te presenteren. Tot op heden heeft hij nog niks kunnen presenteren. Laten we de strijd nu in de rechtzaal gaan voeren. Dat Doekhie haar onderlichaam heeft besproken is volgens de jonge politica te begrijpen, maar dat hij het ook uitlegt hoe het eruit ziet is volgens haar sprake van wilde fantasie van Doekhie, die dit schaamteloos probeer te vertellen aan het Nickeriaanse volk.

Tot slot gaf ze te kennen dat Doekhie nu wel de 'politieke ballen' moet tonen en alles moet bewijzen. Ik daag hem nogmaals uit, maar dit keer voor het gerecht. Indien hij het niet kan bewijzen moet hij de stappen van de rechter volgen. Meer informatie wilde Lachmon niet kwijt.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / FOS Network 24-12-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics