Nickerie.Net, zondag 11 januari 2015


Pahlad: NDP'ers worden als toiletpapier gebruikt

Charles Pahlad in Nickerie Assembleelid Charles Pahlad, die besloten heeft de VHP en het Nieuw Front te ondersteunen, zei zaterdag in Nickerie dat NDP'ers als toiletpapier worden gebruikt. NDP'ers die voor hem de partij hebben verlaten, zijn verguisd. Nu gebeurt hetzelfde met hem. Hij stelde op de VHP-massameeting dat toiletpapier dat al gebruikt is, door het toilet wordt gespoeld.

VHP er charles pahlad.jpgPahlad haalde aan dat er allerlei dingen over hem gezegd worden, nu hij besloten heeft de VHP te ondersteunen. Hij zou geld gekregen hebben van de oranjepartij om de NDP de rug toe te keren. "Ik zie niemand in Suriname die mij gaat kunnen betalen. Ik daag iedereen uit", zei Pahlad. Hij deelde mee dat hij VHP-topper Asiskumar Gajadien heeft gebeld en gevraagd of hij mocht komen op de vergadering van Houttuin, die in zijn ressort werd gehouden. Pahlad zei dat hij besloten heeft de VHP te ondersteunen, niemand heeft hem gevraagd.

Mensen hebben Pahlad gevraagd om zich niet op te winden in Nickerie en niet in te gaan op de vele beschuldigingen die geuit zijn aan zijn adres. Hij blijft erbij dat corruptie de oorzaak is dat hij nu zijn steun geeft aan de VHP en het Front. "En ik weet zeker dat dit partijcentrum niet gebouwd is met corruptiegelden", stelde Pahlad. Zaterdag opende de VHP een partijcentrum in Nickerie. Pahlad riep op tot eenheid in de partij. Hij haalde aan dat de strijd in Nickerie, Wanica en Saramacca gevoerd zal worden. "VHP en Front hebben honderd procent ondersteuning van mij. Zij moeten de verkiezing winnen", zei Pahlad.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / NSS 11-01-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics