Nickerie.Net, woensdag 21 januari 2015


Aannemer loopt achter met oeververdedigingen

16/01/2015

NIEUW NICKERIE - Aannemer Kuldipsingh Infra NV is achter op schema met de werkzaamheden ten aanzien van de aanleg van de oeververdedigingen achter de markt van Nieuw Nickerie. Ook op Paradise is er een stagnatie opgetreden, omdat de aannemer meer tijd aan voorbereiding nodig heeft. Dat zei minister Rabindre Parmessar van Openbare Werken donderdag in Nickerie.

Volgens de bewindsman wordt het afkalvingprobleem op beide locaties aangepakt. De contracten daarvoor zijn vorig jaar augustus met de aannemer ondertekend. Volgens de minister heeft ook het rehabilitatieproject van de Krapahoeklaan ten oosten van Nickerie stagnatie opgelopen. Het project betreft het bestraten van de zandweg over een lengte van vier kilometer. De regens belemmeren een snel verloop eveneens.

Het landelijk asfalteringsproject is volgens Parmessar wel op schema. "We zijn momenteel bezig met de wegen in de binnenstand van Paramaribo, Wanica, Marowijne en in Nickerie". Hij kondigt aan dat een aantal wegen in het district in deze fase geasfalteerd worden, waardoor het probleem van slechte wegen structureel wordt opgelost.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / dWT 21-01-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics