Nickerie.Net, maandag 26 januari 2015


Noreen Cheung bedankt maandag als NDP-lid

Assembleelid Noreen Cheung heeft aangekondigd tegenover Gail Eijk van Apintie televisie dat zij maandag haar lidmaatschap van de Nationale Democratische Partij (NPD) zal opzeggen. Dit zal gebeuren per deurwaardersexploot. "De zetel kan me gestolen worden", zei het assembleelid.

Noreen CheungCheung hield zaterdagavond een geŽmotioneerde speech bij de proclamatie van V7, waarbij zei aanhaalde een moeilijke tijd te hebben gehad. Op de vraag of ze nu deel uitmaakt van V7, zei ze dat ze onderweg is. Over haar emoties legt zij uit dat ze "een emotioneel mens is. En dat is een van mijn sterkste kanten. Wat ik heb meegemaakt, wens ik geen enkele andere Surinaamse burger toe". Zij wilde niet vertellen wat ze meegemaakt heeft in NDP, maar ze kan er een boek over schrijven. "Ik heb geen makkelijk leven gehad van waar ik ben gekomen".

Het assembleelid zegt afscheid genomen te hebben van de partij. "Ik Noreen Cheung, lid van de NDP ga bedanken, voorgoed, voor altijd. Zij krijgen dat per brief, per deurwaardersexploot. Ik ben klaar. Ik ben bevrijd van alle pijn, verdriet en bedrog. Dat is mijn boodschap naar de samenleving toe". Over het teruggeven van de zetel aan de NDP, zoals fractieleider Ricardo Panka het gevraagd heeft, stelt Cheung "het kan me gestolen worden. Komt het halen".

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / NSS 24-01-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics