Nickerie.Net, donderdag 29 januari 2015


Hindori blijft leiding geven aan bestuur Overliggend Waterschap

28/01/2015 - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Manodj Hindori blijft de komende zes maanden leiding geven aan een voorlopig bestuur van het Overliggend Waterschap (OWMCP). Dat maakte hij woensdag tijdens een presentatie in de vergaderzaal van het OWCMP bekend. Het bestuur zal 1 februari aantreden. Op de voorzitter na keren geen van de andere leden terug.

OWMCP-voorzitter Manodj Hondori zal per februari nog eens zes maanden lang leiding geven aan het voorlopige bestuur van de organisatie.     OWMCP-voorzitter Manodj Hindori zal per februari nog eens zes maanden lang leiding geven aan het voorlopige bestuur van de organisatie.

Het voorlopige bestuur zal bestaan uit Renusha Pritiplsingh als vertegenwoordiger van het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij, Yamesh Angoelal van het ministerie van Openbare Werken, Bidiawatie Maggan van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, Radjinderpersad Jairam als vertegenwoordiger van de inliggende waterschappen regio-oost, Chanderbhan Dwarka, vertegenwoordiger van de inliggende waterschappen regio-west en Armin Kasandiredjo namens de ondernemingslandbouw.

Het ligt in de bedoeling dat in het nieuwe bestuur dat na zes maanden aantreedt, ook vertegenwoordigers van de inliggende waterschappen zitting zullen hebben. Dat was voorheen niet het geval. Richenel Small, directeur van het OWMCP, zegt dat elk bestuur een zittingstermijn heeft van drie jaren. Hindori heeft naar zijn zeggen de afgelopen elf jaar onafgebroken leiding gegeven aan voorgaande besturen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 28-01-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics