Nickerie.Net, maandag 02 februari 2015


Jairam op vijfde plek kandidatenlijst V7 Nickerie

01/02/2015  - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Soedeshchand Jairam, voorzitter van de Politieke Vleugel van de Fal (PVF), zal de vijfde plek innemen op de kandidatenlijst van V7 in Nickerie. Dat zei Jairam zaterdag in gesprek met de Ware Tijd. Volgens Jairam is zijn partij een samenwerking aangegaan met de Nationale Partij Suriname (NPS).

Soedeshchand Jairam, voorzitter van de Politieke Vleugel van de Fal (PVF)

Jairam vindt dat het huidige beleid omgebogen moet worden omdat er sprake is van enorme verspilling. "Het is onbegrijpelijk dat ondanks de miljoenen inkomsten via onder andere bauxiet, goud en de oliesector, onze staatsschuld steeds hoger wordt en de ontwikkeling achterblijft", aldus Jairam.

Ook de potentie van de landbouwsector wordt volgens hem niet benut vanwege gebrek aan beleid. Hij laat weten dat de PVF en NPS gaan voor een sterk parlement zodat de bestedingen beter gemonitoord kunnen worden, de wetgeving aangepast en de belangen van het volk beter behartigd.

Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, zegt dat het besluit over de kandidaatstelling binnen twee maanden genomen zal worden op het nog te houden partijcongres. Hoe de verdeling van de plaatsen een tot en met vier er uitziet kon Rusland niet zeggen. Volgens hem zullen de samenwerkende partijen dat zelf bekend maken.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / dWT 30-01-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics