Nickerie.Net, maandag 02 februari 2015


Pertinente leugen dat VHP’ers zijn overgelopen        

Het is een pertinente leugen dat 500 VHP’ers zijn overgelopen naar de NDP. Dit verhaal van de NDP verwijzen wij naar het rijk der fabelen. Heel opmerkelijk was dat de zogenaamde 500 overlopers niet op de vergadering aanwezig waren. Het is lachwekkend dat Parmessar en de overloper Keshopersad Gangaram Pandey zich bedienen van een trukendoos vol smerige streken om propaganda te maken voor de NDP.

De kernen van VHP in Para zijn volledig intact, ze zijn op volle sterkte. Wat wel is overgelopen, is een stapel NDP-inschrijfformulieren. Een lokaal medium meldde dat er overwegend kleine kinderen en minderjarige tieners op de ressortvergadering van de NDP zaterdagavond te La Vigilantia aanwezig waren.

Om mensen op de vergadering te krijgen heeft de overloper Keshopersad Gangaram Pandey, zogenaamde bereidsverklaringen, als lokaas gebruikt. De mensen zijn voorgehouden dat ze hun bereidsverklaringen tijdens de wijkvergadering zouden ontvangen. Voorts zijn de bewoners openlijk bedreigd, wie geen NDP vlag op het zijn erf wilde plaatsen, zou moeilijk aan zijn grondpapieren komen.

De meeste mensen die op de vergadering waren, zijn mensen die extra aandacht vroegen voor hun grondpapieren, die tot op heden, na zoveel loze beloften door hun eigen volksvertegenwoordigers nog niet in orde zijn gemaakt. Op die avond kondigde Keshopersad aan dat er een verrassing was, kennelijk bedoelde hij daarmee ”bereidsverklaringen” maar de echte verrassing van die avond was mevr Soeshma Bahadoer, de kern voorzitter van Para-Oost.

Ze hebben haar op het podium geroepen met de bedoeling haar om te kopen met goedkope smoesjes, wat niet gelukt is. Een NDP-trui werd aangeboden om aan te trekken wat geweigerd werd door haar. De overloper Keshopersad Gangaram Pandey verweet haar dat zij via facebook mensen had opgeroepen om niet naar de vergadering te gaan.

Ze vroeg Keshopersad om bewijs, die kon niets bewijzen, hij liet Soeshma niet uitpraten en pakte de microfoon uit haar hand. Na de vergadering werd Soeshma door Keshopersad benaderd om over te lopen naar de NDP, wat direct is geweigerd. Keshopersad verzocht Soeshma weer op het podium te komen om een presentje, een trui, een paraplu en een pet van de NDP te accepteren, dat is ook geweigerd.

Op een listige manier heeft Keshopersad Gangaram Pandey enkele inschrijfformulieren van de bewoners ingevuld. Onder het mom van registratie voor een trui heeft hij ID-kaart van mensen gebruikt om de inschrijfformulieren in te vullen. De overloper Keshopersad Gangaram Pandey probeert zand te strooien in de ogen van de samenleving. Hij is zich niet van bewust dat hij aan volksbedrog doet, hij misleidt en schaadt zijn eigen NDP met zijn verhaal dat 500 VHP’ers zijn overgelopen naar de NDP.

VHP Para had op16 januari een druk bezochte ressort vergadering belegd. Na die drukke ressort vergadering van de VHP is de NDP in paniek geraakt. Aan de samenleving vragen wij om rustig te blijven maar ook alert te blijven. Ten overvloede willen wij u geruststellen dat er geen VHP’ers zijn overgelopen, de VHP is juist aan het groeien in Para, wij zien geen enkele reden om ons aan te sluiten bij een groep volksbedriegers.

DCT en kernen VHP Para

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Ingezonden 02-02-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics