Nickerie.Net, dinsdag 03 februari 2015


Slijters: Geen NPS'ers op wijkvergadering NDP in Para

De NDP-wijkvergadering in Para-Oost. Voorzitter Richard Slijters van de NPS-afdeling Para, ontkent met klem dat er op de NDP wijkvergadering zaterdagavond te La Vigilantia NPS-ers aanwezig waren die zijn overgelopen naar de NDP. “Met verbazing hebben wij kennis genomen van dat verhaal. Eigenlijk vraag ik me af of we moeten reageren op zulke riool politiekvoering", zegt Slijters aan Starnieuws.

2dd8bedadf31c3573ae82a0566f22be4.jpg___nps.jpg"De NPS zal zich niet tot dat niveau verlagen omdat wij beschikken over een dosis zelfrespect. Wij hebben dat nagetrokken en ik kan met zekerheid zeggen dat er geen NPS-ers en waarschijnlijk ook geen VHP-ers zich die avond hebben gemeld. De mevrouw die op podium sprak namens de groep behoort overigens niet tot de VHP of de NPS maar tot de Basis Partij voor Vernieuwing en Democratie (BVD)”, zegt Slijters. Volgens hem moet sterk in twijfel worden getrokken dat 500 VHP-ers en 200 NPS-ers daar aanwezig waren. Volgen waarnemingen zouden er op die bewuste vergadering van de NDP, maximaal 200 mensen aanwezig zijn geweest. “Hoe kan het dan dat 700 mensen zich daar hebben aangesloten”, vraagt Slijters zich af. Hij weet dat niet ver van de NDP-meeting er ook een vergadering was van de ABOP. “Daar was het wel heel druk, maar niet op de NDP-vergadering”, zegt de NPS-afdelingsvoorzitter. Overigens is volgens hem de aanwezigheid van veel personen die op de beide meetings waren te danken aan het feit dat hen is beloofd dat grondpapieren in orde gemaakt worden. “Ze waren niet daar omdat ze zo graag bij de NDP willen horen. In elk geval waren er zichtbaar geen herkenbaar NPS-ers aanwezig”, zegt Slijters.

Slijters wil de gemeenschap moed inspreken en roept op zich schrap te houden. “Omdat er nog meer en ergere aanvallen gepleegd gaan worden op de intelligentie van het volk. Ik doe een beroep op het publiek zich niet te laten meesleuren naar een mensonwaardig niveau. De NPS werkt dag en nacht aan de vooruitgang en groei van het district Para. Ontwikkeling en vooruitgang is waar wij ons elke dag opnieuw voor inzetten”, stelt slijters. Volgens hem is het ‘verhaal’ rond de honderden overlopers uit de duim gezogen, omdat die NDP-vergadering niet is geworden wat ervan werd verwacht. “Ressort-oost is het grootste ressort van Para. De NPS heeft daar 1500 tot 2000 leden", deelt Slijters mee.

Wilfred Leeuwin

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / NSS 03-02-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics