Nickerie.Net, dinsdag 17 februari 2015


Priya Lachmon:'Tra fas no de, Bouta moes gwe'

Priya Lachmon van de VHP vindt dat de strijd die de NDP Levert zeer vulgair is. Volgens Lachmon is de verkiezingsstrijd allang losgebarsten. Politieke opponenten worden door de paarse partij met de dood bedreigd. Als één van de profilerende jongeren binnen de VHP vindt Lachmon dat moraal, ethiek en fatsoen zoek zijn bij de NDP. Vrouwen, jongeren, mannen en zelfs dieren voelen zich niet veilig in dit land. Ze doet een oproep aan alle Surinamers die naar de stembus gaan om de dictator naar huis te sturen.

VHP/ V7 Politica Priya Lachmon

De stapels beloftes zijn niet waar gemaakt door deze regering. Jongeren studeren af en hebben geen baan, terwijl mensen die niet eens een mulo diploma bezitten hoge functies krijgen toebedeeld.

De woelige strijd zal de jonge Lachmon niet onder de stoelen en banken steken. Ze blijft de paarsen van repliek dienen en hun de plaats wijzen waar ze thuis horen te zijn. Veel paarse vlaggen die wapperen thuis bij burgers, worden geplaats tegen betaling en nieuwe loze beloftes. Als een burger weigert een NDP vlag te plaatsen, wordt die gelijk gezien als staatsvijand,  met bedreigingen en intimidaties tot gevolg.

“No spang Chan e Kong foe set a natie diesi”,  zei ze met volle overtuiging. Als districtsmeisje ziet ze als haar taak om meer ontwikkeling te brengen in haar district voor de jongeren, landbouwers, vissers, veetelers enz. De VHP heeft alles in haar partijprogramma klaar staan, daarom vindt zei dat de VHP de juiste keus is voor alle Surinamers. We gaan voor de change en daarom moeten wij het woord geven als rechtgeaarde Sranan Mang en Sranan Oema om dit land te bevrijden op 25 mei 2015 van de boeven en schurken, die nu bezig zijn dit prachtige land naar de afgrond te richten.

Uw stem op de VHP is nooit verloren!

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Ingezonden 17-02-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics