Nickerie.Net, maandag 02 maart 2015


Crimineel Marchano Pocorni (Mocro-mafia) geliquideerd in Paramaribo

De Amsterdamse crimineel Marchano Pocorni is afgelopen nacht geliquideerd in Paramaribo. Pocorni werd rond 4.00 uur 's nachts doodgeschoten. Hij was op dat moment uit in bar-dancing Shisha. Twee schutters zouden het vuur op hem hebben geopend. Volgens Surinaamse media werd hij onder meer geraakt in zijn hoofd en overleed hij ter plekke. Een omstander liep een schampschot op tijdens de liquidatie. De daders zijn nog voortvluchtig.

De 37-jarige Amsterdammer gold als spil in de liquidatieoorlog die de hoofdstad al ruim twee jaar in zijn greep houdt. Hij werd ervan verdacht dat hij op 18 oktober 2012 één van de schutters was die de Amsterdamse crimineel Najeb Bouhbouh vermoordden voor een hotel in Antwerpen. De liquidatie van de goede vriend en compagnon van beroepscrimineel Gwenette Martha wordt beschouwd als katalysator in de onderwereldoorlog waarin inmiddels meer dan tien Amsterdamse criminelen uit twee strijdende kampen zijn vermoord.

Marchano Pocorni zou vorig jaar oktober al doelwit zijn geweest van een liquidatie in café De Zon aan de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost. Hij bleef toen ongedeerd. Twee andere cafébezoekers raakten wel gewond.


(Starnieuws, 2 mert2015)

Marciano Pocorni doodgeschoten aan de Wolframstraat

De 37-jarige Marciano Pocorni is vanochtend iets na half vier doodgeschoten in een bar-dancing aan de Wolframstraat. Dit bevestigt politiewoordvoerder Humphrey Naarden tegenover Starnieuws.

Twee verdachten zijn in beeld gebracht in deze zaak. Zij zijn nog niet aangehouden. Er is gericht geschoten op Pocorni. Hij is geraakt in zijn hoofd, heup en benen. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Naarden deelt mee dat de melding van het schietincident om tien over half vier binnenkwam bij de meldkamer.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / NSS / NOS/ Telegraaf 02-03-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics