Nickerie.Net, maandag 02 maart 2015


NDP symboliseert zich met het wrak van Goslar

Lachwekkend zijn die propagandisten van de NDP. Die mensen weten van gekheid niet wat ze moeten doen met al die paarse vlaggen. Ze plaatsen ze overal en wel gevraagd en ongevraagd. Ook op lege percelen en niet bewoonde gebouwen, worden de vlaggen aangebracht. Bij sommige mensen worden de vlaggen netjes verpakt in plastic in de brievenbus achtergelaten in de hoop dat de bewoner ook aanhanger van de partij is. De partij heeft duidelijk een zware financiŽle sponsor. Misschien is het wel de Surinaamse Berlusconi die zo zwaar is ingekomen met verkiezingsmateriaal? Het is een ware vlaggenterreur van de paarse partij, die er zeker op gericht is de indruk te wekken dat ze groter zijn dan groot.

Zelfs bij projecten die niet van de NDP zijn en gerealiseerd werden onder de vorige regering, worden de vlaggen geplaatst. Ook bij projecten die dan wel zijn uitgevoerd, maar niet betaald, wapperen de paarse banieren. Ach, het is allemaal zo doorzichtig en mensen die goed nadenken en de verrichtingen van niet-NDP regeringen kennen, weten wel beter. Dat de mensen van deze partij eigenlijk niet eens meer weten wat ze doen, is duidelijk door het plaatsen van vlaggen en het aanbrengen van graffiti op de Goslar, het schip dat bij de aanval van het nazi-leger op Nederland in mei 1940 in de Surinamerivier in opdracht van de Duitse kapitein, tot zinken werd gebracht.

Op het ogenblik wapperen er wel vijf vlaggen op het wrak van de Goslar. Die mensen die op een dergelijke wijze reclame wensen te maken voor hun zo geliefde partij, moeten een beetje nadenken. Het zou ook zo kunnen zijn dat het NDP-schip aan het zinken is, of misschien al gezonken is. Reclame maken op de Goslar heeft overigens niet veel zin meer, want niet veel opvarenden passeren er meer langs dat punt sinds de veerverbinding Paramaribo ĖMeerzorg vice versa is opgedoekt. De verkiezingen in mei aanstaande zullen aantonen of de partij nog wat voorstelt en of het volk van Suriname haar nog vijf jaar regeermacht gunt.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / De West / Fos Network 02-03-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics