Nickerie.Net, dinsdag 07 april 2015


SVB-voorzitter John Krishnadath onder vuur

07/04/2015 - Van onze redactie

PARAMARIBO - Volgens verklaringen van Suriprofs-voorzitter Stanley Menzo en eventmanager Marlon Schoonhoven heeft SVB-voorzitter John Krishnadath gelogen over de kwestie van een eventueel bondscoachschap van Menzo en Aron Winter. Dit bleek zondagavond tijdens een telefonisch vraaggesprek dat verslaggever Desney Romeo in het ABC-sportprogramma met Menzo had.

Stanley Menzo.Suriprofs-voorzitter Stanley Menzo

"De man liegt bij het leven. Hij heeft me nooit aangeboden coach te worden van de nationale selectie van Suriname", reageerde een boze Menzo zondagavond. Op basis van deze onthulling is de conclusie te trekken dat Krishnadath zijn leden heeft voorgelogen over de functie van bondscoach. Krishnadath had gezegd dat hij Menzo en Winter benaderd had bondscoach te worden. Menzo zou hem toen naar de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) hebben verwezen.

Menzo wijst erop dat de Suriprofs, waarvan hij voorzitter is, een uitstekende samenwerking heeft met onder andere de SVB. "Ik snap niet wat de reden is dat de man mij en de Suriprofs op een dergelijke manier bespreekt, alsof ik geweigerd zou hebben bondscoach te worden. Integendeel, ik zou het een hele eer vinden om het te doen. Na zoveel inspanningen van de Suriprofs om de voetbalsport in Suriname een duw in de rug te geven", aldus Menzo die constateert dat er verdeeldheid wordt gezaaid onder Surinamers als het om Natio gaat. "Er is grote verwarring."

Ook in de kwestie van het vermeende tekort van SRD 30.000 na de wedstrijd van Natio in december 2014, lijkt Krishnadath door de mand gevallen, volgens een verklaring van Schoonhoven. In een voorlopige reactie hebben de vertegenwoordigers Errol Veldbloem (WSO), Henk Staphorst (Robinhood) en Delano Landvreugd (Vorming- en Sportcentrum Blauwgrond) geschokt gereageerd op de mededelingen van Menzo en Schoonhoven. Ze willen zich samen met overige verenigingen en bonden nader te beraden over de positie Krishnadath.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 07-04-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics