Nickerie.Net, vrijdag 10 april 2015


V7 swingend naar hoofdstembureau Nickerie

V7 heeft in Nickerie de kracht met de Nationale Democratische Partij (NDP) gemeten. In alle kleuren van de regenboog verzamelde de stoet zich bij het VHP-centrum aan de Achterdam. Van daaruit werd onder meer langs de markt gelopen naar het commissariaat voor de registratie. Van de politie is alle medewerking verkregen om het geheel in goede banen te leiden.

d6d36cbc57fc31f700762532a3ffe893.jpg___v7_registratie.jpgToen de massa van V7 bij het commissariaat aankwam, was de registratie van de NDP net afgerond. De paarse massa maakte plaats voor de wapperende vlaggen, gestoken in partijtenue en zwaaiend met paraplu’s in de diverse partijkleuren. De enthousiaste V7-delegatie maakte zich dansend op tazza-muziek klaar om de kandidatenlijsten in te dienen. Ondanks het feit dat het een normale werkdag was en veel mensen geen vrij konden nemen van het werk, was de opkomst bijzonder goed. “De mensen hebben hiermee duidelijk hun ondersteuning aan ons laten blijken. De spontaniteit en het enthousiasme spetterden er vanaf. Ik ben dik tevreden", laat William Waidoe, één van de V7-kandidaten, weten. Hij zegt zich versterkt te voelen.

De V7-kandidaat zegt net als Soedeschand Jairam bijzondere aandacht te zullen besteden aan de agrarische sector. Wat Jairam betreft is het tijd voor deze regering om plaats te maken. Djoties Jaggernath, lijsttrekker, zegt helemaal klaar te zijn voor de strijd. Die zal nu de kandidaatstelling achter de rug is, in volle hevigheid losbarsten. De partners zeggen nauw met elkaar samen te zullen werken. De overige kandidaten van V7 zijn Jeetendra Kalloe en Harriet Ramdien.

In Nickerie zullen naast V7 en de NDP ook de Alternatieve Combinatie, Mega Front en DOE een greep doen naar de vijf zetels van het district. De inschrijving van deze partijen is vlekkeloos verlopen. Ping die ook wilde meedoen in Nickerie, heeft geen geschikte kandidaten kunnen vinden en heeft afgezegd.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /NSS 10-04-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics