Nickerie.Net, dinsdag 14 april 2015


Uitnodiging voor VHP familiedag in Utrecht op zaterdag 18 april

 

Utrecht, Op zaterdag 18 april organiseert de VHP-Nederland een familiedag in Utrecht op het terrein van Sportvereniging Kismet aan de Burgemeester Norbruislaan 680 in Zuilen. Op deze feestelijke bijeenkomst zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

De afgelopen tijd hebben veel kopstukken van de VHP-Nederland Suriname bezocht om de moederpartij met raad en daad bij te staan. De voorzitter, drs. S. Mahesh, recentelijk teruggekeerd van een werkbezoek uit Suriname, zal in een toespraak de actuele politieke situatie in Suriname de revue laten passeren. Tevens worden de ontwikkelingen met de samenwerkende partijen besproken in aanwezigheid van diverse vertegenwoordigers van deze partijen.

 

Tijdens deze bijeenkomst is er voor de aanwezigen ruimte om in een informele sfeer van gedachte te wisselen over de aanstaande verkiezingen die bepalend zijn voor de toekomst van Suriname en hoe wij hier in Nederland kunnen bijdragen om de VHP aan een verkiezingswinst te helpen. Voor deze familiedag is een veelzijdige DJ uit Utrecht aangezocht die voor de muzikale invulling zal zorgen. Verder is er een Baithak Gana groep (Wina Sangeet Samaj) voor een feestelijke afsluiting van deze bijeenkomst.

 

De Bijeenkomst vangt aan om 15.00 uur en wordt om 19.30 uur beŽindigd. De Toegang is geheel gratis! Hapjes & Drankjes zijn aanwezig!

 

Het Bestuur van VHP-Nederland roept alle vrienden & Sympathisanten op deel te nemen aan de familiedag op zaterdag 18 april op het terrein van Sportvereniging Kismet in Utrecht!

 

Indien u nog een nadere toelichting wil op deze feestelijke bijeenkomst van de VHP kunt u bellen met telefoonnummer 06-26618770 of een e-mail sturen naar vhp.utrecht@gmail.com.

Namens de Persdienst van VHP-Nederland

De heer Henk Lalji (vice voorzitter VHP-Nederland)

Tel. 06-53835881

 

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /VHP Utrecht 14-04-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics