Nickerie.Net, woensdag 22 april 2015


Bramdew Padarath kan beschuldigingen richt Jairam niet waarmaken

De NDP-er Bramdew Padarath en NDP parlemetarier Rashied Doekhie proberen via de lokale media in Nickerie de  PVF-voorzitter en kandidaat van de NPS in het district Nickerie, Soedeshchand Jairam  zwart te maken met allerlei beschuldigingen die zij niet kunnen waar maken. De heer Jairam heeft via zijn advocaat de heren opgeroepen om hun beweringen te staven, echter zwijgen ze  ineens in alle atlen. De heer Jairam zegt aan Starnieuws dat hij tien schone vingers heeft. Parlementariër Rashied Doekhie (NDP) en Bramdew Rampadarath, voorzitter van de Vereniging van Veehouders van de Van Drimmelen- en Corantijnpolder in Nickerie (VVN), zouden diverse beschuldigingen aan het adres van Jairam geuit hebben in de media. De beschuldigingen gaan meer over zijn handelingen die hij gepleegd zou hebben bij Adron. Hij fungeerde toen als waarnemend directeur daar. Jairam heeft een rechtszaak aanhangig gemaakt.

Deze zaak stond op de rol van Nickerie en zou inhoudelijk behandeld worden. Rampadarath heeft om uitstel gevraagd. Deze zaak zal dan op 6 mei in Paramaribo behandeld worden. ‘Ik weet dat ik niks gedaan heb. Ik heb steeds een transparant beleid gevoerd. Dit is wat wij ‘vuilsmijterij’ noemen. Als er niks meer te vinden is om mij zwart te maken, dan wordt er rioolpolitiek gevoerd. Ik heb deze zaak aanhangig gemaakt, omdat ik mijn naam gezuiverd wil hebben”, deelt Jairam mee.

Jairam staat op nummer vijf op de lijst van V7 in Nickerie. De PVF-topman is een samenwerking met de NPS aangegaan en vult de plek voor NPS in Nickerie in. Jairam wordt bijgestaan door advocaat John Moerahoe.

De heer Padarath heeft zelf veel op zijn kerfstok staan in Nickerie. Hij is eerder oneervol ontslagen als politieagent vanwege ambtsmisbuik. Hij bekeurde mensen willekeurig vervolgens bood hij die mensen aan om de zaak te seponeren tegen vergoedingen in vorm van alcoholische dranken. Na zijn ontslag zou hij meerdere misdrijven op zijn naam hebben staan.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden Fos Network 21-04-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics