Nickerie.Net, woensdag 29 april 2015


Mansaram: Ik heb het privilege van een amnestiewet niet

De VHP'er Sharmila Kalidien-Mansaram heeft intussen het vonnis betekend gekregen en moet haar excuses aanbieden aan ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. Zij moet 'sorry' zeggen tegen Brunswijk en haar uitspraak dat de politicus twee gaarkeukens heeft, terugnemen. "Een vonnis is voor mij een vonnis en dient onder alle omstandigheden uitgevoerd te worden. Ook al zou ik het bedrag van de maximale boete kunnen betalen en dus weigeren het vonnis uit te voeren, heb ik alle respect voor de uitspraak van de rechter en geef daar gevolg aan", zegt Mansaram aan Starnieuws.

Zoals door de rechter op 7 april beslist, zal zij publiekelijk haar excuses moeten aanbieden. "Ik ben niet iemand die zich, indien in het ongelijk gesteld, zich zou verschuilen achter een amnestiewet of wat dies meer zei. Brunswijk heeft in zijn leven daar heel vaak gebruik van mogen maken", zegt Mansaram.

"Wij hebben de rechtszaak een beetje onderschat en dragen dan ook de volle verantwoordelijkheid voor dit vonnis. Of we hoger beroep aantekenen hangt af van de overweging van een aantal zaken. Vooralsnog focus ik mij volledig op de aankomende verkiezingen", deelt Mansaram mee die onlangs benoemd is tot perschef van de landelijke campagne van de VHP in V7-verband.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ NSS 29-04-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics