Nickerie.Net, zondag 03 mei 2015


Santokhi: ‘niet bang zijn voor de sheriff’

Er zal volgens NPS-voorzitter Gregory Rusland een nieuwe wind waaien in Suriname. Die verzekering gaf Rusland in het partijcentrum van de SPA tijdens de wroko man dey manifestatie. Rusland is van mening dat er een gedoog beleid wordt gevoerd en dat transparantie zoek is. V7 wil zich volgens hem sterk maken om het financieel beleid terug te brengen naar de plek waar het moet zijn.

VHP-voorzitter en V7-coördinator Chan Santokhi. Foto Ranjiv SunderpersadlallRusland waarschuwde dat de huidige regering er alles aan zal doen om in het zadel te blijven. “Projecten worden geclaimd. Achteraf zie je dat het projecten zijn die de vorige regering heeft voorbereid”, aldus Rusland.

Dat de president nu aangeeft dat onze staatskas leeg is, is volgens Rusland niet nieuw. “V7 zag het aankomen en daarvoor hebben we altijd gewaarschuwd. Na aandringen van de oppositie geeft het staatshoofd aan dat onze financiële situatie precair is.”

Rusland merkt op dat de intimidatie ook een vaste vorm begint aan te nemen. Dagelijks worden er volgens de NPS-voorzitter mensen bedreigd die een andere partij aanhangen dan de NDP.

V7-coördinator tevens VHP-voorzitter Chan Santokhi die na Rusland het woord voerde, zei dat de V7-combinatie al gesprekken heeft gevoerd met alle sociale partners. Dit zal er volgens hem voor moeten zorgen dat V7 direct aan de slag kan gaan na de overname op 25 mei.

Hij riep de jongeren op om niet te vrezen. “U hoeft als jongeren niet bang zijn voor de sheriff. Wij gaan u een tweede kans geven om iets te betekenen voor de maatschappij.” Santokhi is van mening dat vandaag de dag jongeren in de problemen raken vanwege de uitzichtloosheid die de huidige regering heeft gecreëerd.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ SHerald 03-05-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics