Nickerie.Net, maandag 11 mei 2015


Santokhi: regering nu ook bezig met SAIL

Het beleid van deze regering is niet afgestemd op de hedendaagse aspiraties, zei VHP-voorzitter en V7-coördinator Chan Santokhi tijdens een massameeting in Onverwacht in het district Para. Er wordt volgens hem meer aandacht en tijd besteed aan vriendjespolitiek en patronage. Volgens de VHP-voorzitter hebben de president en zijn aanhang zoveel poeha heeft gemaakt toen hij de kwestie Suralco onthulde. “Men was boos tot op het moment dat het vanuit regeringskringen naar buiten is gekomen.”

Santokhi is van mening dat de regering in donkere kamers met zaken bezig is die desastreus zullen zijn voor land en volk. Hij haalde ook de kwestie EBS aan. De politicus zei dat belangen een grote rol spelen in plaats van het volksbelang. “De EBS wordt opgesplitst, omdat familie en vrienden weer geaccommodeerd moeten worden.”

Santokhi onhulde in Para dat de regering nu ook bezig is met het bedrijf Suriname American Industries Limited NV (Sail). “Straks gaan ze weer zeggen dat me ley.” Aan het volk van Para zei Santokhi om ervoor te waken dat haar toekomst niet verloren gaat.

Hij zei dat Para zoveel potentie heeft, vooral op het gebied van de landbouw. Santokhi pleit voor een verwerkingsbedrijf dat ervoor moeten zorgen dat de oogsten niet verloren gaan.

“Men zegt dat wanneer Santokhi aan de macht komt aw kon sut yu kiri. Laat mij u zeggen, de sheriff komt om u te beschermen. Wij komen om uw veiligheid en welvaart te geven.”

Santokhi hield de aanwezigen verder voor dat V7 het antwoord is op de vele problemen waarmee Suriname te kampen heeft.

In het district Para heeft de V7-combinatie haar slotmassameeting in aanloop naar de verkiezingen gehouden.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/ SRHerald 11-05-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics