Nickerie.Net, dinsdag 12 mei 2015


V7 heeft reddingsplan voor Commewijne

PARAMARIBO - Net zoals Nickerie de tweede moderne stad wordt van Suriname, zo zal Commewijne ook middels een reddingsplan worden hersteld. Dat beloofde VHP- voorzitter en één van de V7-leiders, Chandrikapersad Santokhi, tijdens de drukbezochte V7-massameeting in Commewijne. “Comme-wijne jullie hebben inderdaad een wens, een droom en een groot verlangen.

Jullie willen graag dat het waterprobleem wordt opgelost, dat het fileprobleem wordt opgelost en dat er meer bruggen zullen komen. We hebben reeds eerder gezegd dat we met meer burggen zullen komen. Wij gaan een brug bouwen te Laarwijk.

Vrachtwagens kunnen gebruik maken van die brug. Wij gaan een vierbaansweg maken van Meerzorg. De pendeldiensten met veerboten in Meerzorg brengen wij terug. Wij brengen een einde aan de isolatie van de plantages aan de rechteroever van de Commewijnerivier. Wij gaan ervoor zorgen dat je ook met een auto door de plantages heen kan rijden.

Er zullen investeringen komen. Elk ander probleem zal worden opgelost, zoals het veiligheidsprobleem en drugsprobleem”, zei Santokhi. Vooral jongeren zullen een extra steun in de rug krijgen met betrekking tot ondernemerschap. Er zullen diverse trainingen komen, zodat jongeren direct een bepaald beroep kunnen uitoefenen.

Dat Commewijne in staat is te zorgen voor de V7 overwinning, daar twijfelen de leiders niet aan. Ook Paul Somohardjo is overtuigd van zetelwinsten. Hij spotte met de peilingen die recent zijn gehouden. “Laat de hond nu hier komen kijken. Laat hij hier nu komen peilen”, zei hij spottend doelend op de peilingen van Maurice de Hond. Hij zegt dat zowel de PL, VHP en NPS, historische overwinningen hebben behaald in Commewijne en dit zal niet veranderen.

“Commewijne full house”, schreeuwde hij, terwijl de massa ook meeschreeuwde. Hij riep de combinatie op om vooral in eenheid te blijven strijden. SPA-voorzitter Guno Castelen riep echter op om vooral niet overmoedig te worden, maar te blijven werken tot de laatste dag. Dezelfde massa die aanwezig was bij de massameeting, moet uiteindelijk ook echt hun stem uitbrengen, voordat er sprake is van een overwinning.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/No Sapng 11-05-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics