Nickerie.Net, maandag 18 mei 2015


Mahinder Jogi: “Ali Baba moet nu naar huis”

Volgens VHP DNA kandidaat Mahinder Jogi moet Ali Baba nu naar huis. “Als de NDP nog vrijf krijgt, worden we bedelaars in dit land”, benadrukte Jogi. Elke keer als Bouterse aan de macht komt, regeert hij het land plat. Volgens Jogi zal men vetrekken uit Suriname wanneer Bouterse weer aan de macht komt. Dit zei het DNA-lid tijdens de slotmassameeting in Saramacca. Jogi gaf de bewoners van Saramacca aan dat hij ervoor zal zorgen dat een deel van de inkomsten van Staatsolie geïnvesteerd worden in Saramacca.

Streekziekenhuis in Saramacca

Prim Sardjoe (NPS DNA kandidaat) zei dat de projecten van de Nieuw Front regering gecontinueerd zullen worden wanneer V7 de verkiezingen wint. Er zal gewerkt worden aan diversificatie van de landbouwsector en daarnaast maakt hij zich sterk voor de komst van een EHBO post of observatiecentrum. Ook Dipakkoemar Chitan (PL) pleitte voor een gezondheidscentrum op de hoek van het plaatsje Maho. BEP- voorzitter Celcius Waterbeg deed er een schepje bovenop door aan te geven dat er geen gezondheidsunit komt in het district, maar een streekziekenhuis. Een ziekenhuis dat dag en nacht open is en waar specialisten hun diensten zullen verlenen.

Gregory Rusland, voorzitter NPS, focuste zich op het onderzoeksstation van LVV. Deze faciliteit die er al was moet terugkomen in het district. Volgens hem moet er alles aan gedaan worden zodat de agrarische sector weer tot ontwikkeling komt in het district.

Genaro Alpin

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/DBS 18-05-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics