Nickerie.Net, maandag 18 mei 2015


Winston Jessurun: ‘Adhin heeft zijn hele familie verraden’

Hij wilde weten hoever de morele integriteit van deze minister is. Dit zei Jessurun tijdens de V7-massameeting in het district Saramacca. Volgens Jessurun beginnen de maskers van de diverse politici 10 dagen voor de verkiezingen te vallen. Eerst werd aangegeven dat het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling gedepolitiseerd zou worden. Op basis hiervan werd Adhin aangesteld als een apolitieke minister. Aan het einde van de rit wordt diezelfde minister gekandideerd door de NDP.

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/wp-content/uploads/2015/05/Winston.jpgV7-massameeting in het district Saramacc

Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken

Winston Caldeira zou onlangs hebben aangegeven dat wanneer de NDP de verkiezingen wint, zij met een 100 dagen plan zal komen. Volgens Jessurun is een 100 dagen plan een noodplan. Een plan dat wordt gebruikt wanneer er sprake is van een financiële chaos. Terwijl Caldeira aangeeft dat het goed gaat in het land, geeft hij ook aan dat bepaalde zaken niet goed zijn gedaan door de regering vanwege het feit dat de regering uit een samenraapsel van partijen bestond. Steeds krijgt iemand anders de schuld, behalve de regeringspartij.

Volgens Guno Castelen, voorzitter van de SPA, moet Caldeira niet vergeten dat diezelfde samenraapsels van partijen ervoor hebben gezorgd dat president Bouterse vandaag aan de dag president is van het land. Ondanks dat gegeven is hij niet in staat geweest om de eenheid te behouden. De DA 91-voorzitter wilde ook weten waarom de ondernemers niet betaald worden als de regeringspartij beweert dat er voldoende geld is.

Genaro Alpin

Bron/Copyright:

Nickerie.Net/DBS 18-05-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics