Nickerie.Net, maandag 08 juni 2015


VHP tegen eigen kandidaten: pas op voor onzuiverheden

NIEUW NICKERIE, 8 jun – De Verenigde Hervormings Partij, VHP, is beducht op ‘onzuiverheden’ vanuit regeringspartij NDP. Dit meldt de Times of Suriname. VHP-leider Chandrikapersad Santokhi heeft dit gezegd tegen kandidaat-leden voor parlement en regionale raden. Het is oppassen geblazen.

In de aanloop naar de presidentsverkiezingen kan er van alles gebeuren. Ook dat kandidaten verleid worden tot overlopen. Santokhi drukte tijdens een bijeenkomst in Nickerie zijn leden op het hart zich evenwichtig te houden. Er is veel op het spel. “Wij hebben hoop aangeboden aan de kiezer en vertrouwen terug gekregen van de kiezer”, zei Santokhi tijdens de bijeenkomst. Het vertrouwen mag niet worden geschonden.

Het vertrouwen is zo groot dat de NDP is verslagen in maar liefst drie districten. In Nickerie, Wanica en Saramacca heeft de VHP meer zetels behaald. “Je verslaat een partij die gegaan is met grondpapieren, werk, pakketten, beloftes, mediamacht en intimidatie”, aldus Santokhi. Het enige dat de VHP te bieden had, was hoop. Dit moet goed worden beseft, ook als van de andere zijde allerlei wordt aangeboden.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Waterkant 08-06-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics