Nickerie.Net, donderdag 02 juli 2015


NDP zet opnieuw Marron-bewoners tegen elkaar op - Limbo stigmatiseert Abop

De voorzitter van de Abop, Ronnie Brunswijk, roept de perschef van de president, Cliff Limburg, op om te stoppen met het stigmatiseren van de partij via zijn praatprogramma ‘Bakana Tori’. “Wij kunnen ook zendtijd kopen en zaken laten afdraaien. Niet alleen Limburg kan dat.” Volgens de Abop-voorzitter is het de bedoeling van ‘Limbo’ om de partij in een dusdanige positie te brengen dat ze besluit niet met de NDP samen te werken. De NDP gaat door met het tegen elkaar opzetten van de Marron-partijen. Nu is ex-V7 partner BEP erin getrapt om zich aan te sluiten bij de drugsdealers en moordenaars en NDP drukt via haar propaganda-kanalen vol op het gas om ABOP zwart te maken.

Brunswijk stelt dat door slechts het interview te laten horen waar Marinus Bee en Alice Amafo president Bouterse voor leugenaar uitmaken, de partij in een kwaad daglicht wordt geplaatst. "Laat Limburg eerlijk zijn met zichzelf. Hij moet afdraaien wat de aanleiding is, zodat het volk weet wat er speelt", zei Brunswijk zaterdag op de druk bezochte vergadering in Moengo. Bouterse zou op een massameetings in Boven-Suriname en Brownsweg hebben gezegd dat Minister Alice Amafo van Sociale zaken en Volkshuisvesting geld voor de kinderbijslag voor privé doeleinden heeft gebruikt.Op de slot massameeting van de geel-zwarte partij haalde onder andere Bee flink uit naar de president. "Gaan basi yu e ley", riep Bee herhaaldelijk. "Limbo' moet ophouden; hij is niet goed bezig.

Volgens de Abop-voorzitter is de perschef bezig onheil te stichten tussen hem en 'oom Desi'-zoals hij de president noemde. Brunswijk vindt, zoals de zaken naar voren worden gebracht door de perschef, dat het erop lijkt alsof Abop de NDP kwaad heeft aangedaan. "Wij zijn een betrouwbare partner geweest. Als de NDP niet meer wil samenwerken moet 'Limbo' zich niet daarmee bemoeien." Hij moet aan de kantlijn staan en toezien, en mensen niet ophitsen.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / dWT / Fos Network 22-06-2015

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics